team19 20

FCV-Venlo - TSC'04 1-2

Afgelast dacht iedereen nadat dinsdag in de krant stond dat de velden van FCV dit jaar als onbespeelbaar waren verklaard. Kings Raiola kwam direct in actie en een lijntje werd uitgegooid naar Ruud Zuurbier speler van FCV met de vraag of FCV dan bij TSC wou spelen. Binnen een half uur kwam de positieve respons en werd Frans opgetrommeld om de lijntjes te trekken en het veld vrijdags te keuren. De witte rook kwam dan ook vrijdag morgen en na de email uitwisseling tussen de wedstrijd secretarissen was de planning klaar. Met 5 reserves kon de technische staf ook met een glimlach zaterdagmorgen de tas inpakken. Maar ja toen druppelde de laatste moment afmeldingen binnen en hadden we 14 man over waarvan 2, ½ wedstrijd spelers en slechts 2 verdedigers.

TSC'04 - Blerick 2-0

Aangezien onze trainer en auteur een weekendje vrij had genomen, werden mij deze taken overhandigd. Met 16 spelers en de opstelling op zak, hoefde ik niets te doen aan de voorbereiding, dus dank daarvoor aan de trainers. In de kleedkamer werd er meteen besloten om de opstelling te veranderen, Mark V werd reserve ipv Mayk die zich op het laatste moment afmelde.

Sportclub Irene - TSC'04 1-6

Nadat de stofwolken van vorige week waren opgetrokken kon de eindafrekening worden opgemaakt met vele blessures als gevolg. Dean had een zweepslag in zijn enkel, ja inderdaad in zijn enkel, Hans zijn knie speelde hem parten, Frits zijn kuit wou ok al niet meer, Frank nog steeds herstellende en Marc onzeker of zijn beentjes het zouden redden. Tel daar een verjaardag bij op en zo waren er 9 man afwezig. Kings hopelijk weer fit na een spierverrekking, aangevuld met Maikel, Ruud en Roy werd “good old” Edwin ook nog opgetrommeld om zijn schoentjes uit het vet te halen wat voor het technisch hart natuurlijk een bonus was.

TSC'04 - VVV'03 7-2

Wat een weelde vandaag 5 reserves en een fitte selectie met een lekkere BBQ avond in het verschiet en het mooie weer hadden we inderdaad alle ingrediënten om er een mooie voetbal zaterdag van te maken.

Frits, net terug van trainingskamp, werd weer lekker centraal achterin geposteerd met Xander in zijn rug. Hans en John op de back plaatsen met als slot op de deur Vince als voorstopper. Henk en Dean op de mid-half posities met Tommie en Marcel centraal. Sven weer als vanouds in de basis geflankeerd door Patrick die er zichtbaar zin in had samen in de punt. De bank zakte bijna door met Marc, Mayk, Michel, Willem en de petat. Kings nam het zekere voor het onzekere en mocht van Emile het fluitje oppakken.
Na een mooie foto sessie werd er stipt om 15:00 afgetrapt.

Baarlo - TSC’04 0-6

EINDELIJK  !!!!, na een hele lange corona 19 winterslaap mochten de TSC veteranen eindelijk weer eens aan de bak. We mochten 2 nieuwe spelers verwelkomen; Dean en Vince. Xander werd met een operatie weer opgelapt en we namen afscheid van onze muur in de verdediging Stefan. Daarentegen stond dat Frank nog wat lichte rug klachten had en rust kreeg en Kings zijn bovenbeentje ook niet 100% goed aanvoelde.
De opstelling werd dan ook snel op papier gezet. Vince werd in de verdediging geposteerd waardoor Mark Vincent naar het middenveld doorgeschoven kon worden wat uitstekend uitpakte met uiteindelijk een verdiende “man of the match” nominatie. John weer lekker op links en Hans een vrije rol op het middenveld. Sven stemde wat zuchtend toe om een reserve beurtje te pakken en Tommie en Kings hielden hem gezelschap op ut benkskuh. Brian werd door Frank ook nog opgetrommeld waardoor we een bank hadden die voor een extra dimensie kon zorgen zou dat nodig zijn.

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2021